Bagaimana Nak Join Affiliate Program Involve Asia?

Bagaimana Nak Join Affiliate Program Involve Asia?

You Read

Hey, tahukah anda bahawa kami menjalankan program rujukan (Affiliate Program) kami? Program ini memberi anda bonus tambahan, seperti bonus RM5, yang lebih tinggi daripada Tawaran lain. Sesuatu yang lebih baik lagi! Anda juga akan mendapatkan bonus CEPAT tanpa menunggu selama berbulan-bulan melalui proses pengesahan dan pembayaran. Melalui program ini, anda boleh menjana pendapatan sehingga RM1,000 sebulan! Dapatkan semangat untuk memaparkan program ini pada kandungan anda, dorongkan pengikut anda untuk menjadi Penerbit (Publisher) seperti anda, dan dapatkan bonus EXTRA. Semakin anda mempromosikan program ini, semakin tinggi kemungkinan pengikut anda akan mengklik pautan Afiliasi anda dan mendaftar sebagai Penerbit (Publisher).

Table of Contents

Bagaimana Nak Join Affiliate Program Involve Asia? 2

Apakah Program Rujukan Involve Asia?

Hey, tahukah anda bahawa kami menjalankan program rujukan (Affiliate Program) kami? Program ini memberi anda bonus tambahan, seperti bonus RM5, yang lebih tinggi daripada Tawaran lain. Sesuatu yang lebih baik lagi! Anda juga akan mendapatkan bonus CEPAT tanpa menunggu selama berbulan-bulan melalui proses pengesahan dan pembayaran.

Melalui program ini, anda boleh menjana pendapatan sehingga RM1,000 sebulan! Dapatkan semangat untuk memaparkan program ini pada kandungan anda, dorongkan pengikut anda untuk menjadi Penerbit (Publisher) seperti anda, dan dapatkan bonus EXTRA. Semakin anda mempromosikan program ini, semakin tinggi kemungkinan pengikut anda akan mengklik pautan Afiliasi anda dan mendaftar sebagai Penerbit (Publisher).

Bayangkan diri anda mendapat 100 orang untuk mendaftar sebagai Penerbit (Publisher) di Involve Asia, anda mendapat RM500. Sekiranya anda mempromosikan program ini sebagai pesanan penaja di semua kandungan anda, anda boleh mendapatkan sehingga RM1,000 tanpa had.

Penerbit (Publisher) Baru akan mempromosikan lebih daripada 1,000 jenama dan produk kegemaran mereka pada kandungan mereka. Yang lebih baik lagi ialah mereka juga akan mendapat bonus RM5 setelah mereka mendaftar dan mula mempromosikan. Ini adalah situasi menang-menang.

Bagaimana Nak Join Affiliate Program Involve Asia? 3

Join Program Affiliate Bersama Kami

Inilah yang anda akan dapat semasa menyertai program Rujukan ( Affiliate Program):-

  • Spanduk (banner) dan pautan untuk mempromosikan program Rujukan ( Affiliate Program) *
  • Jangan bimbang tentang cara mempromosikan! Pakar-pakar di Involve Asia akan hadir untuk membantu anda dengan sebarang penjelasan.
  • Promosikan kepada pengikut anda di peringkat tempatan dan global
  • Cara terpantas untuk mendapatkan komisen dalam 15 hari
  • Bonus RM 5 setiap rujukan yang didaftarkan melalui pautan Gabungan (Afiliasi) anda

* Catatan: Gunakan kreativiti yang kami sediakan di Dashboard. Bahan lain yang dihasilkan anda perlu mendapat persetujuan dari kami.

Mendaftar untuk Program Rujukan (Affiliate Program) kami adalah percuma dan terbuka untuk semua orang ramai, termasuk juga yang bukan pelanggan.

Berpeluang Menang Hadiah Wang Tunai

Rebutlah peluang ini untuk terus memenangi RM100!

Rujuk kepada pengikut anda dan dapatkan 3 pendaftaran sebagai Penerbit(Publisher) supaya anda mendapat undian.

Dapatkan Pautan Afiliasi dari Program Rujukan (Affiliate Program)

Log masuk ke Papan Pemuka anda dan cari ‘Program rujukan Penerbit Asia’. Sebagai alternatif, anda boleh klik di sini yang membawa anda ke halaman tawaran nya.

Klik pada butang ‘Promote’ yang akan menunjukkan penjana pautan timbul.

Pilih property anda, pautan akan diberikan di bahagian URL.

Klik ‘Jana’ dan anda mendapat pautan afiliasi untuk Program Rujukan (Affiliate Program).

Masa untuk menjemput khalayak anda untuk menjadi Penerbit (Publisher) di Involve Asia

Klik pada butang di bawah di mana ia secara automatik akan membuat pautan afiliasi untuk anda.

Bagaimana Nak Join Affiliate Program Involve Asia?4
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
简体中文EnglishBahasa Melayu

Hye Saya mempunyai kebolehan dan kefahaman dalam pelbagai bidang dalam talian seperti pemasaran digital, pereka laman web & pembangun fronted end, kebolehan untuk fokus membangunkan pelbagai jenis laman web menggunakan WordPress dan elementor pembina tema serta pengurusan media sosial dan reka bentuk grafik. . 

Get Free eBook From Us!
Wait !!
Download eBook From Us For Free

Wait a minute, Gifts for our visitors, Download with free knowledge of benefits