Rumah Bersepah? Dapatkan Pembantu (Maid) Untuk Mengemas Rumah Dengan Mudah.

Rumah Bersepah? Dapatkan Pembantu (Maid) Untuk Mengemas Rumah Dengan Mudah.

You Read

Platform pertama di Malaysia yang membenarkan tempahan perkhidmatan pembersihan secara langsung dari pelbagai vendor pembersihan. HANYA 5 langkah untuk menempah pencuci anda! Anda memilih sesi tempahan, dan kami menghantar pembersih ke depan pintu anda pada tarikh sebenar! Kami mempercayai #WashCleanClean #CuciCuciLicin, dan dari keselesaan rumah anda, anda dapat mencari, membandingkan harga dan menempah perkhidmatan pembersihan pilihan anda. Dengan Grabmaid, semua orang boleh mempunyai pembersih dan pembersih sambilan mereka sendiri! Dengan Grabmaid, semua orang boleh mempunyai pembersih dan pembersih sambilan mereka sendiri

Table of Contents

Rumah bersepah, tidak teratur? 

Ada masalah mencari orang gaji? 

Nak ambil orang gaji pun bukan mudah, gaji tinggi, nak sediakan tempat tinggal lagi. Nak berurusan dengan imigresen pula, entah berpa jumlah wang diperlukan,.

Itu pun kalau dapat orang yang sesuai. Jika tidak bernasib baik pula  mungkin banyak pula barang yang akan disapu atau dirompak oraang asing yang datang ke rumah anda.

img

Masalah

  • Tiada pembantu di rumah? Susah buat kerja segala sendirian.
  • Ada duit tapi tak tahu cari orang yang mahu berkhidmat dan tawarkan service.

Kini Jangan bimbang , ada tawaran yang dapat menyelesaikan masalah anda.

Kini ada syarikat yang menawarkan pembantu rumah yang cekap dan profesional.

Jangan bimbang ada penyelesaian masalah ini. 

Hanya dengan klik pautan ini , untuk dapatkan pemudah cara ini, Pasti anda berpuas hati dengan ini.

img

Platform pertama di Malaysia yang membenarkan tempahan perkhidmatan pembersihan secara langsung dari pelbagai vendor pembersihan. HANYA 5 langkah untuk menempah pencuci anda! Anda memilih sesi tempahan, dan kami menghantar pembersih ke depan pintu anda pada tarikh sebenar! Kami mempercayai #WashCleanClean #CuciCuciLicin, dan dari keselesaan rumah anda, anda dapat mencari, membandingkan harga dan menempah perkhidmatan pembersihan pilihan anda. Dengan Grabmaid, semua orang boleh mempunyai pembersih dan pembersih sambilan mereka sendiri! Dengan Grabmaid, semua orang boleh mempunyai pembersih dan pembersih sambilan mereka sendiri !.

Tempah Grab Maid Sekarang bagi memudahkan kerja anda seharian.

Text Bannerimg

Pembantu rumah sangat penting bagi membantu meringankan kerja-kerja di rumah

Tanpa kita sedar, sebenarnya pembantu rumah atau maid atau orang gaji ini sangat membantu, Setidaknya mereka telah membantu kita meringankan kerja-kerja rumah. Disebabkan keadaan sibuk bekerja atau mempunyai  ahli keluarga yang ramai, dan sebagai seorang ibu ataupun bapa ,pasti tidak terlarat untuk mengemas dan membersihkan rumah.

Jadi,Nyata tugas-tugas ini diambil oleh pembantu rumah yang telah di upahkan (atau dibayar gaji). Antara peranan pembantu rumah adalah:

  1. Dapat Membantu menjaga serta memantau anak-anak ketika kita sibuk sedang bekerja.
  2. Dapat pastikan mengemas rumah supaya kebersihan dan kekemasan terjaga.
  3. Pembantu rumah harian pasti dapat mengurangkan kos dari mengambil pembantu sepenuh masa kerana harus menyediakan tempat tinggal juga.  

“Semua ini dapat membantu meringankan kerja-kerja rumah kita apabila kepenatan pulang dari tempat kerja. Jadi, jangan pertikaikan kerja-kerja seorang pembantu rumah.”

iryzal.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
简体中文EnglishBahasa Melayu

Hye Saya mempunyai kebolehan dan kefahaman dalam pelbagai bidang dalam talian seperti pemasaran digital, pereka laman web & pembangun fronted end, kebolehan untuk fokus membangunkan pelbagai jenis laman web menggunakan WordPress dan elementor pembina tema serta pengurusan media sosial dan reka bentuk grafik. . 

Get Free eBook From Us!
Wait !!
Download eBook From Us For Free

Wait a minute, Gifts for our visitors, Download with free knowledge of benefits