Join Affiliate Involve Asia

Penerangan
Inilah peluang anda untuk menerima pembayaran tunai besar untuk rujukan anda! Dengan Program Rujukan InvolveAsia kami, anda boleh menjana pendapatan sehingga MYR 5,000 sebulan!

Masuk ke Program Rujukan kami adalah percuma dan terbuka untuk semua orang, malah bukan pelanggan. Kami akan memberi anda sepanduk, butang dan pautan untuk memulakan anda. Dan sudah tentu, perkhidmatan hebat kami menjualnya sendiri. Dapatkan sehingga MYR 5,000 sebulan dengan Program Rujukan kami!

Dapatkan MYR2 anda apabila pengadil anda memperoleh 1 penukaran dengan Involve Asia!

Zalora MY

ZALORA adalah destinasi fesyen dalam talian yang terkemuka di Asia. Kami adalah laman web e-dagang berfokus fesyen terbesar dan berkembang pesat di Asia Tenggara. Ditubuhkan pada awal tahun 2012, kami hadir di Singapura, Indonesia, Malaysia & Brunei, Filipina, Taiwan dan Hong Kong.

Jana Pendapatan Mudah Dengan Affiliate Marketing

Apa itu Pemasaran Afiliasi?

Pemasaran afiliasi adalah perkhidmatan merujuk seseorang untuk membeli atau melakukan sesuatu. Dan anda mendapat komisen.

Baca lebih lanjut mengenai pemasaran gabungan di sini: Pemasaran Afiliasi Untuk Pemula (Panduan Muktamad)

Anda juga boleh melihat beberapa tutorial dan kajian kes percuma di sini: Saluran YouTube RSNiagaMY

 

Bagaimana alat ini membantu anda?

Alat ini hanya menunjukkan tempat untuk menjana wang. apakah program dan perkhidmatan afiliasi terbaik yang boleh anda mulakan.

Sertai ShareASale

Mengewangkan kandungan anda dengan rangkaian dipercayai kami

Cipta perkongsian menguntungkan yang tahan lama dengan mempromosikan produk dan perkhidmatan yang berkaitan kepada khalayak anda.

Drive more traffic to your online store using performance based marketing.
Find a sponsor for your web site. Get paid for your great content. shareasale.com.

GetResponse

Kandungan:

Di mana saya boleh bermula?
Apa itu GetResponse dan bagaimana saya boleh menggunakannya?

GetResponse adalah platform pemasaran e-mel. Ini membolehkan anda membuat senarai prospek, rakan kongsi, dan pelanggan pemasaran yang berharga, sehingga anda dapat menjalin hubungan dengan mereka dan membina asas pelanggan yang responsif dan menguntungkan. Ini memiliki tingkat ketersediaan 99.5%, untuk memastikan mesej anda sampai di kotak masuk tujuan.

Tambahkan kenalan
buat senarai kenalan untuk menguruskan pangkalan data kenalan anda.
import senarai kenalan yang ada
satukan akaun GetResponse anda dengan perkhidmatan lain untuk mengatur import berulang
memastikan senarai kenalan anda terus bertambah dan maklumat pelanggan terkini dengan halaman arahan, borang, dan tinjauan
gunakan alat media sosial yang memberi anda cara mudah untuk memanfaatkan kekuatan rujukan sosial yang membina senarai
Rancang kempen pemasaran dan uruskan penjualan
gunakan editor buletin seret dan lepas dengan templat yang sedia digunakan. Anda juga boleh merancang templat anda sendiri atau menggunakan editor HTML
gunakan autoresponden untuk menindaklanjuti pelanggan secara automatik, memberikan maklumat, tawaran, dan semua jenis komunikasi mesra.
gunakan corong Penukaran untuk menjual lebih banyak produk, mengurus dan mengembangkan penjualan dalam talian. Corong Penukaran GetResponse adalah alat all-in-one yang dapat membantu anda mempromosikan dan menjual produk dalam talian, mencari bakal pembeli, membina senarai kenalan anda, mengekalkan pelanggan anda dan meningkatkan hasil penjualan.
buat aliran kerja automasi untuk membuat proses yang mencerminkan pengalaman pelanggan anda. Alat yang boleh diskalakan ini membolehkan pelanggan anda menerima mesej berdasarkan tindakan mereka, dan bagi anda untuk menghargai penglibatan mereka.
uji strategi pemasaran anda dengan buletin pengujian A / B dan halaman arahan.
Menganalisis hasil dan merancang strategi baru
Cari kenalan dan buat segmen tanpa had berdasarkan kriteria tingkah laku demografi dan pelanggan tertentu untuk menguruskan senarai kenalan anda dan merancang strategi pemasaran yang sesuai dengan harapan pelanggan anda.
memanfaatkan alat analisis yang membolehkan anda membuat tawaran yang disasarkan untuk meningkatkan kadar penukaran

.

How to build an email list from scratch
Website Builder
Shopping Cart
EnglishBahasa Melayu