Mulakan Perniagaan Walaupun Tanpa Kedai Fizikal

Mulakan Perniagaan Walaupun Tanpa Kedai Fizikal

You Read

Pada Zaman sekarang anda  boleh memulakan perniagaan walaupun tanpa kedai fizikal serta tanpa perlu ada modal yang besar.

Table of Contents

Pada Zaman sekarang anda  boleh memulakan perniagaan walaupun tanpa kedai fizikal serta tanpa perlu ada modal yang besar.

Dengan secara sambilan sahaja saya dapat uruskan perniagaan saya di platform shopee &, lazada dan website ecommerce saya sendiri.

Anda juga boleh memmsang banner dan kongsikan di media soscial seperti di bawah :-

img
img

Alhamdulillah tidak kurang hebat juga juga. Lepas jugalah dapat buat beli barang keperluan harian.. Dengan tak perlu membayar sewa dan tidak perlu buka pintu kedai fizikal.

Antara Cara Mulakan Perniagaan Walaupun Tanpa Kedai Fizikal.

Anda juga boleh mulakan perniagaan walaupun tanpa kedai fizikal dengan cara menyertai affiliate program, Banyakprogram -program affiliate yang boleh anda pilih dan bakal mendapat komisen yaang besar semudah kongsikan pautan (links) pada group wasap rakan, keluarga , saudara dan pelbagai media social anda yang lain.

Ini antara 5 contoh yang ada:

img img

Paling Penting Jika anda Daftar Di Accestrade dahulu kerana di bawah program accestrade banyak syarikat yang bergabung dengannya.

Daftar ACCESTRADE

img
img
img
img
img

Jadi pada Kenkawang, 

Nak bagitau sebenarnya pada zaman sekarang ini, ter sangatlah mudah untuk Memulakan Perniagaan Walaupun Tanpa Kedai Fizikal dan tanpa modal yang besar.

2 Platform PERCUMA ini korang boleh cuba seperti chopee (Shopee) & lajadda (LAZADA) .

NAMUN!!!

Asas nya fundamental tetap sama, kena jadi kreatif mencari produk, kena amat kreatif nego dengan owner produk malah kena juga kreatif reach more people.

Rupa- rupanya, amat penting sikap untuk menjadi  RAJIN, KREATIF dan bersungguh-sungguh memang perlu kena ada untuk berjaya di dalam dunia perniagaan.

Cuba fikirkan cara ini, ” Bagaimana jika aku nak buat aliran tunai tatkala  ketika aku sedang bercuti dan berjalan-jalan pun, wang masih tetap dapat dijanakan? “

Ada yang nak belajar ke? InsyaAllah kami akan bantu anda.. Jangan lupa PM kami…. 

Zaman sekarang memang boleh memulakan perniagaan walaupun tanpa ada kedai fizikal dan tanpa ada modal yang besar.

Sambil-sambil saya uruskan perniagaan saya rangkaian Agensi Pengiklanan, Restoran dan pasukan sa-les RS Niaga MY, mengupah orang buat live dan buat konten video jika kita risau, saya cuba isbahkan satu platform ini iaitu chopi bagi mengisi masa lapang dengan menulis copy writing.

Alhamdulillah not bad juga. Lepas juga buat beli kopi minum bersaksikan dekstop bana ha ha ha. Tak perlu bayar sewa dan tak perlu buka pintu kedai hanya di rumah sahaja….

Jadi gais, 

Sebenarnya zaman sekarang ni, sangat lah mudah untuk memulakan perniagaan walaupun tiada modal yang besar dan tanpa kedai.

Korang boleh cuba platform PERCUMA ini seperti copi, lajada dan sebagainya.

Join kami untuk fahami lanjut tentang banyak perkara!!!

NAMUN!!!

Asas nya tetap sama, kena kreatif cari produk, kena kreatif nego sama owner produk dan kena kreatif reach more people.

Rupanya, sikap RAJIN, KREATIF dan bersungguh memang kena ada untuk berjaya dalam dunia bisnes.

Fikirkan begini, “bagaimana aku nak buat aliran tunai supaya ketika aku bercuti dan berjalan-jalan, wang tetap masuk?”

Ada yang nak belajar ke? InsyaAllah konten blog ini dapat isbahkan anda nanti setelah selesai saya kongsikan. Ingatkan saya tentang perkara isbah ni okey.

Saya terkejar-kejar menccapai target bagi menulis sebberapa banyak konten, bagi meningkat graf di Google Adsense. Hari hari kerja, hari hari macam hari raya ha ha ha.

P/s : Saya baru siapkan website ecommerce

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
简体中文EnglishBahasa Melayu

Hye Saya mempunyai kebolehan dan kefahaman dalam pelbagai bidang dalam talian seperti pemasaran digital, pereka laman web & pembangun fronted end, kebolehan untuk fokus membangunkan pelbagai jenis laman web menggunakan WordPress dan elementor pembina tema serta pengurusan media sosial dan reka bentuk grafik. . 

Get Free eBook From Us!
Wait !!
Download eBook From Us For Free

Wait a minute, Gifts for our visitors, Download with free knowledge of benefits