My Account

Money Back Guarantee​
Delivered In 24 Hours Upon Payment Have Been Made
Secure Online Payment
Free Shipping On Purchase Above RM 250.00
Real-Time Tracking

Pakaian Preloved Memberi Maksud , Pakaian Baru atau Telah Di Gunakan . Tetapi Dalam Keadaan Baik . 

Anda akan menerima tempahan sekurang-kurangnya 2- 3 Hari selepas pembayaran Di Buat .

Ya, Kami menawarkan penghantaran Percuma Kepada Pelanggan Yang Membeli Dengan Harga RM 250.00 Ke Atas.

Untuk mudah faham, “hosting” ibarat “storage” (tempat simpan semua fail-fail, data, dokumen, gambar, design dan konfigurasi atau setting sesuatu website)

Manakala “domain” ialah “alamat website anda” (alamat bagi nama laman web yang telah didaftarkan seperti contoh www.domain.com).

.

Ya boleh. Silakan. Jika sudah ada hosting dan domain, harga servis kami tidak akan termasuk sewa hosting dan domain..

SEO ialah bermaksud dengan nama Optimasi Enjin Carian (Search Engine Optimization), iaitu salah satu teknik dan taktik teknikal memujuk, menulis surat jualan dan menarik enjin carian seperti Google dan lain-lain perantara seperti Yahoo, Bing dengan meletakkan sesuatu  website di enjin carian mereka, terutama di tempat teratas muka satu carian.

Dengan cara ini boleh menyebabkan sesuatu perniagaan, produk atau servis anda mudah ditemui dan selalu akan muncul di enjin carian (Google) setiap kali orang ramai membuat carian kata kunci yang melibatkan anda  di Internet.

Kami di iRyzal.com mempunyai satu teknik unik dan khusus bagi tujuan ini. Teknik unik ini termasuklah menerusi setting pada website dan cara penulisan artikel atau surat jualan yang menarik sangat mesra SEO.

Perlu. Sangat perlu. Facebook hanya seumpama berniaga di dalam kedai orang lain. Kita tumpang berdagang dalam keadaan tiada kawalan optimal terhadap kedai berkenaan.

Segalanya mungkin terjadi tanpa dapat kita mengawal dan menentukkannya.

Laman web sendiri ialah kedai kita sendiri, bangunan kita sendiri dan kita mempunyai kawalan penuh terhadap kedai berkenaan.

Jawapannya sama sahaja seperti di atas, iaitu perlu. Sangat perlu. Shopee, Lazada atau marketplace lain hanya seumpama berniaga di dalam kedai orang lain. Kita tumpang berdagang dalam keadaan tiada kawalan optimal terhadap kedai berkenaan.

Segalanya mungkin terjadi tanpa dapat kita mengawal dan menentukkannya.

Malah, berniaga di marketplace seperti Shopee, Lazada atau marketplace lain kini semakin mencabar kerana margin untung semakin tipis dan kecil disebabkan aktiviti “membuang harga” akibat persengitan yang sangat sengit.

Sebaliknya, laman web sendiri ialah kedai kita sendiri, bangunan kita sendiri dan kita mempunyai kawalan penuh terhadap kedai berkenaan.

Dengan laman web sendiri inilah kita membina identiti, jenama (branding) dan dengan itu malah mampu menetapkan harga sendiri, terutama bagi produk atau servis yang unik.

简体中文EnglishBahasa Melayu

Hye Saya mempunyai kebolehan dan kefahaman dalam pelbagai bidang dalam talian seperti pemasaran digital, pereka laman web & pembangun fronted end, kebolehan untuk fokus membangunkan pelbagai jenis laman web menggunakan WordPress dan elementor pembina tema serta pengurusan media sosial dan reka bentuk grafik. .