Penerangan berkenaan Tentang Affiliate marketing

You Read

Bang jom join kongsi link untuk jana pendapatan sampingan macam kau kongsi SETEL PUNYA LINK tu.. Jana wang atau perniagaan baru tanpa modal.. Dah lama program ni . Cuma kita baru tau.. Boleh share link dekat media social FB twitter, instagram, wasap group dqn byk lagi.

Table of Contents

Penerangan berkenaan Affiliate marketing

INVOLVE ASIA

ACCESSTRADE

Bang jom join kongsi link untuk jana pendapatan sampingan macam kau kongsi SETEL PUNYA LINK tu..

Jana wang atau perniagaan baru tanpa modal.. Dah lama program ni . Cuma kita baru tau.. Boleh share link dekat media  social FB twitter,  instagram, wasap group dqn byk lagi.Hanya share je klu kita nk beli brg pun kita boleh guna link ni. Seolah macam dapat cashback, silap- silap boleh dapat free semua…contoh Daftar dulu dengan Accesstrade(mudah je)》 Pilih Pengiklan ( cthnya yg besar2 mcm Shopee / Lazada / Adidas/Air Asia/ Lalamove & byk lagi》 Copy link yg di berkan 》 Paste di mana2 meria social & wasap group kawan & keluarga.

Link di nawah ni aku buat deeplink maksudnya macam atas td aku bg pautàn bg org masujk ke mall, tp dengan deeklink ni mcm promo barang tertentu didalam kedai dalam pasaraya itu. Jadi lebih mudah dan tersasar.. serta conversion tinggi krn custoomer fokus brg yg kita rekomenkan

Dapatkan Jus Se7en (Jus Campuran Botani – Campuran Halia, Bawang Putih, Lemon, Apple Cider& Madu) Di Shopee

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
简体中文EnglishBahasa Melayu

Hye Saya mempunyai kebolehan dan kefahaman dalam pelbagai bidang dalam talian seperti pemasaran digital, pereka laman web & pembangun fronted end, kebolehan untuk fokus membangunkan pelbagai jenis laman web menggunakan WordPress dan elementor pembina tema serta pengurusan media sosial dan reka bentuk grafik. . 

Get Free eBook From Us!
Wait !!
Download eBook From Us For Free

Wait a minute, Gifts for our visitors, Download with free knowledge of benefits