Pernahkah anda dengar ada orang jadi jutawan tanpa sebarang modal?

Jika tak percaya, jom ikut cerita mengenai seorang ini yang menjadi jutawan tanpa sebarang modal, hanya bekalkan sedikit ilmu yang ada.
img
Anda perlu membuat sedikit asas story telling bagi menjual pelbagai produk. Seperti contoh dengan menjual produk orang lain seseorang itu boleh menjadi jutawan tanpa sebarang modal dan menyimpan stok yang banyak, hanya dengan menulis artikel atau blog tentang sesuatu produk tersebut, hanya dengan menyatakan deskripsi dan kelebihan sesuatu produk tersebut.
img
Dan hanya dengan meletakkan link untuk para pembaca artikel atau blog tersebut mengelik pautan tersebut.

Perniagaan Affilisiasi

Ini di namakan perniagaan afiliasi dengan mudah mendapat komisen dengan mudah. Lebih kurang 5% hingga 30% keuntungan bagi setiap pembelian oleh pembaca blog yang di postkan..
img
Bayangkan bukan seorang tetapi mungkin beribu pelanggan yang membaca lantas membeli produk tersebut, sebab itu setiap artikel yang di tulis mestilah berbentuk story telling agar pembaca dapat memahami penerangan yang di jelaskan oleh penulis blog.
Baca Lagi Di Sini

简体中文EnglishBahasa Melayu

Hye Saya mempunyai kebolehan dan kefahaman dalam pelbagai bidang dalam talian seperti pemasaran digital, pereka laman web & pembangun fronted end, kebolehan untuk fokus membangunkan pelbagai jenis laman web menggunakan WordPress dan elementor pembina tema serta pengurusan media sosial dan reka bentuk grafik. . 

Get Free eBook From Us!
Wait !!
Download eBook From Us For Free

Wait a minute, Gifts for our visitors, Download with free knowledge of benefits