Tahukah anda, melalui pakaian adalah salah satu cara orang menyatakan prinsip mereka.

You Read

TAHUKAH ANDA, MELALUI PAKAIAN ADALAH SALAH SATU CARA ORANG MENYATAKAN PRINSIP MEREKA.

Table of Contents

Tahukah anda, melalui pakaian adalah salah satu cara orang menyatakan prinsip mereka.

Kerana sesetengah orang menganggap dengan membina kepercayaan itu adalah melalui penampilan mereka (Pakaian / Fashion ).

Disebabkan kita telah diajar cara berpakaian sopan dan tertib, ada yang menganggap cara pakaian menggambarkan keperibadian seseorang itu .

Jadi, di sini saya ingin memberitahu anda bahawa terdapat persepsi bahawa pakaian adalah sangat penting dalam membina sahsiah serta jati diri dalam kehidupan seseorang itu, jika kita melihat contoh antara artis-artis terkenal, tokoh politik, ahli korporat, mereka sangat mementingkan cara serta jenama pakaian mereka, antara salah satu cara mereka menunjukkan kepentingan pakaian mereka melalui jenama yang mereka pakai, Jadi itu yang saya nak ceritakan serba sedikit tentang topik kita ini .

Cara Buat Duit Online Dengan Hanya Menulis,
Cara Buat Duit Online Dengan Hanya Menulis,

Dengan mempamerkan jenama daripada si pemakai boleh mencerminkan personaliti seseorang. Jadi apabila kita lihat ramai yang sangat mementingkan jenama tersebut, mereka tidak memikirkan fesyen semata-mata, kononnya fesyen dianggap nombor dua, malah ada yang menganggap ia tidak penting. Walaupun fesyen mereka kelihatan hodoh dan buruk mereka malah bangga dengan jenama yang mereka pakai, yang mereka rasa apabila mereka memakai seluar jeans dengan jenama itu mereka menjadi lebih kuat dan mereka menjadi lebih yakin kerana mereka fikir mereka kelihatan hebat walaupun di mata orang lain. Sangat tidak sesuai untuk mereka.

Antara Contohnya pakaian yang mempunyai jenama mahal seperti Louis Vuitton, Giorgio Armani, Armani Exchange, Armani Jeans, Massimo Dutti, Raoul, Timberland, Dr Marten, Nike, Adidas, contoh Levi’s ianya adalah hanya jeans denim antara jenama yang membina nama di peringkat antarabangsa.

img

Antara Influencer Fashion Dunia.

Jadi jenama ini telah mengambil ikon, artis, influencer yang mengidolakan jenama mereka kemudian antara tokoh terkemuka, saya melihat ikon seperti Tun Dr Mahathir Mohamad memakai jeans jenama Giorgio Armani ketika beriadah.

Bekham With HM 1
LOS ANGELES, CA – SEPTEMBER 26: David Beckham attends the launch of David Beckham’s H&M Modern Essentials Collection on September 26, 2016 in H&M at FIGat7th in Los Angeles, California. (Photo by Rachel Murray/Getty Images for H&M)

Lihat Butik H&M

Terdapat juga pemain bola sepak dunia seperti Cristiano Ronaldo memakai Armani, Louis Vutton dan pelbagai jenama, kemudian ada orang lain yang langsung tidak mementingkan wang jika benar-benar ingin memiliki barangan berjenama. Petanda barang yang berjenama itu sangat penting sebagai aset bagi mereka, sehingga ada orang yang sanggup membelanjakan wang mereka untuk membeli pakaian berjenama untuk pergi ke majlis promosi dan menjadikan sebahagian daripada kos kerja mereka, mereka juga memakai pakaian untuk pergi ke parti atau perhimpunan besar . Mereka menyimpan wang untuk membelanjakan banyak wang untuk kos pakaian mereka kerana itu mereka menganggapnya sebagai aset.

img
img

Adalah penting untuk membawa nama mereka sebagai personaliti, kemudian penjenamaan mereka seperti apa yang mereka pakai. Di sini saya juga menjual pakaian berjenama.

Produk Preloved Berjenama .

Antara produk jenama kami Sebelum ini adalah produk yang kami beli semasa perniagaan kami berkembang sebelum PKP awal 2020, semasa jualan dan projek pertengahan kami membeli pakaian borong di butik taman, contohnya seperti baju berharga RM1000, kasut RM 4000 dan RM 5000, seluar jeans RM . 1000 lebih RM 2000 lebih tu masa tu bisnes kitorang makin berkembang jadi beli sebab selesa pakai macam pakai Giorgio Amani Massimo Dutti memang selesa pakai rasa dekat badan memang kalau ada. anda akan berpuas hati dengan berbelanja lebih pada barangan yang mahal kerana ia benar-benar terasa sangat mewah dan kami akan merasainya.

img

Saya pasti anda akan merasainya dan anda akan faham apa yang saya maksudkan.

Untuk lihat kedai kami boleh ke Sini

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
简体中文EnglishBahasa Melayu

Hye Saya mempunyai kebolehan dan kefahaman dalam pelbagai bidang dalam talian seperti pemasaran digital, pereka laman web & pembangun fronted end, kebolehan untuk fokus membangunkan pelbagai jenis laman web menggunakan WordPress dan elementor pembina tema serta pengurusan media sosial dan reka bentuk grafik. . 

Get Free eBook From Us!
Wait !!
Download eBook From Us For Free

Wait a minute, Gifts for our visitors, Download with free knowledge of benefits