Tip berniaga dengan tenang

Tip berniaga dengan tenang ada pada zaman sekarang ini. Anda memang boleh memulakan perniagaan walaupun tanpa ada sebuah kedai fizikal dan juga tanpa perlu ada modal yang besar untuk memulakannya.

Tip berniaga dengan tenang

Tip berniaga dengan tenang ada pada zaman sekarang ini.

Anda memang boleh memulakan perniagaan walaupun tanpa ada sebuah kedai fizikal dan juga tanpa perlu ada modal yang besar untuk memulakannya.

Dengan secara sambil-sambilan saja, saya juga menguruskan perniagaan saya dari rumah, Dengan Norma baru ini, saya cuba mengisbahkan antara banyak platform dan amtara salah satunya adalah platform chopee. Ianya bagi mengisi masa lapang saya waktu ini.

Alhamdulillah..  Tak kurang hebat juga (Not bad) jugak. Lepas lah juga untuk saya buat beli barang-barang dapur dan keperluan seharian … ha ha. Yang penting, tak perlu membayar sewa bulanan kedai dan tak perlu juga membuka pintu kedai.

Jadi Kenkawang, 

Sebenarnya pada zaman sekarang ini, amatlah sangat mudah untuk memulakan perniagaan walaupun anda tiada modal yang kecil mahu pun modal yang besar serta tanpa memiliki kedai fizikal pun, ianya boleh berjaya.. .

Jangan lupa!!! korang juga boleh mencuba platform PERCUMA ini seperti chopee, lajadda dan mempunyai website anda dan sebagainya.

NAMUN!!!

Asas nya tetap saja sama, anda kena kreatif mencari  produk-produk terkini, tak lupa yang paling penting kena juga kreatif dalam membuat negosasi bersama owner produk yang anda ingi koloorasi serta yang amat penting sekali anda WAJIB pastikan anda kena kreatif & aktif dalam reach more people.

Rupa-rupanya, antara sikap yang sangat RAJIN, KREATIF serta bersungguh sungguh memang perlu kena ada untuk berjaya dalam dunia perniagaan ini.

Pedulikan dengan komen atau sindiran negatif  orang yang ingin melemahkan kita.. Pekakkan telinga…

Cuba fikirkan cara yang begini, “bagaimana caranya aku nak buat, untuk menjanakan aliran tunai yang banyak supaya ketika aku bercuti nanti sambil  berjalan-jalan, wang tetap saja akan masuk berterusan?”

Terdapat 12 Cara Berniaga Online Tanpa Modal

Ada ke yang nak tahu dan  belajar tentang ini? Jika ada yang mahukan ini, InsyaAllah kami akan pasti membantu nanti dan akan saya kongsikan tip-tip dari mula. Ingatkan saya tentang perkara isbah ni nanti okey!!!.

P/s :Jika anda berminat sila hubungi kami 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
EnglishBahasa Melayu